• 10-dorpentoernooi sinds 3 jaar weer gespeeld

• Afgelopen zaterdag 4 juni heeft het traditionele 10-dorpentoernooi voor het jeugdvoetbal weer plaatsgevonden. Men heeft er 3 jaar op moeten wachten, maar wat een feest was het weer! Bij alle voetbalverenigingen uit de polder (inclusief Emmeloord en ditmaal helaas zonder Rutten) werd een toernooi in een leeftijdscategorie gespeeld.

Dit toernooi laat zien waar de polder goed in is, want met dank aan een sterk staaltje samenwerking van de diverse verenigingen en alle vrijwilligers, kon er in relatief korte tijd een prachtig evenement georganiseerd worden.

Met de nodige wind en veel zon, is het een schitterende dag geworden met her en der onverwachte uitslagen en soms verrassende winnaars. Sommige tradities vragen erom te blijven voortbestaan en daar hoort het 10-dorpentoernooi zeker bij!