• VV TOLLEBEEK VOETBALT VEILIG

Corona protocol update van 04-02-2022

Het Corona protocol is ook te zien in de Voetbal .NL app bij alle thuiswedstrijden van VV Tollebeek.

Algemene regels:

-          Blijf thuis bij klachten en laat je testen.

-          Pas hygiëne toe.

-          Houd 1,5 m. afstand.

-          gebruik mondkapjes.

-          Bij het ontstaan van klachten ga je direct naar huis.

-          Gebruik van je gezonde verstand staat voorop.

-           Ben je positief getest, dan meld je dat bij de leider, volg de officiele quarantaine en isolatie regels van RVIM.

Bij ons op de accommodatie:

-          Is er wel publiek toegestaan op 1,5 meter van elkaar bij alle sportactiviteiten, .

-          De kleedkamers zijn open en de douches mogen gebruikt worden.

-          Zijn de corona coördinatoren herkenbaar aan de groene jas van VV Tollebeek.

-          Kantine alleen toegankelijk met geldig CTB en vaste zitplaatsen.

Bij uit wedstrijden:

-          Verzamelen en vertrek vanaf de grote parkeerplaats, niet bij de kantine.

-          Vanaf 12 jaar is het verplicht een mondkapje te dragen in de auto.

Voor verdere vragen kun je terecht bij het bestuur, wij zijn op zaterdag ook aanwezig op de accommodatie.