• Eind van het seizoen betekent ook afscheid nemen van een aantal mensen. Vorige week zaterdag hebben we afscheid genomen van spelers Albert Visscher en Johan van Slooten zij zullen terug keren naar Urk.

Ook zal er een volledig nieuwe staf starten volgend seizoen. Hoofdtrainer Klaas Hessel Kapitein verlaat na 2 seizoenen Tollebeek 1 en zal de jongens onder de 23 gaan trainen bij SVU. Ook Hendrik Brands kiest ervoor om na een jaar weer terug te keren naar Urk. Wij willen hen enorm bedankt voor hun, kennis, enthousiasme, de warm gerookte zalm maar vooral hun fanatisme!
    Floor Hulsebosch gaat weer studeren in september en draagt daarom na drie jaar de functie als teammanager over aan iemand anders. Dan als laatst maar zeker niet de minste, Gerrit Visser de vaste grensrechter. Een eerlijke, betrokken maar zeer fanatieke grens, bedankt!

De club neemt ook afscheid van twee betrokken vrijwilligers die jarenlang zich hebben ingezet voor de vereniging. Eeltje Doper verkocht elke thuiswedstrijd de boekjes en was de kantineomroeper tijdens de verloting van de prachtige prijzen. Jo Gersen heeft als gastheer menig scheidsrechter en tegenstander ontvangen in de bestuurskamer. Zonder vrijwilligers geen vereniging. Dankjewel Jo en Eeltje.

Veel wisselingen maar we wensen iedereen allemaal succes met alles wat ze gaan ondernemen! BEDANKT!! ⚽💛💚

Foto's afscheid Tollebeek 1