• Maandag 15 oktober ’18
    Bekerwedstrijd,2e ronde: Bant JO11 - Tollebeek JO11-1

Op maandagavond werd de bekerwedstrijd om 17.45 uur gespeeld in Bant, vorige wedstrijd tegen Bant in de competitie hadden de teams gelijk gespeeld en was het een hele spannende wedstrijd.
    De wedstrijd was nog maar net begonnen en Tollebeek kreeg een handsbal tegen, Bant mocht een strafschop nemen en kwam zo gelijk op voorsprong. Thomas mocht even daarna een vrije trap nemen, hij had een mooi afstand schot, onderkant lat, volgens de spelers was het een goal, maar de scheidsrechter had het niet gezien dus geen doelpunt voor Tollebeek. Daarna maakte Bant al snel 3-0. Keeper Bram had nog een aantal mooie reddingen. Tollebeek probeerde nog in de wedstrijd te komen en creëerde nog een aantal kansen. Patrick scoorde 3-1. Maar dat mocht de pret niet drukken, Bant kreeg even daarna de bal en maakte een prachtige goal, onhoudbaar voor de keeper, 4-1. Na de 2e helft kreeg Tollebeek nog een prachtige kans, Patrick nam de bal mee naar voren en had een mooie voorzet, maar helaas kon Matthias niet scoren. Bant scoorde daarna nog 3x, eindstand werd uiteindelijk 7-1. Er waren nog een aantal andere mogelijkheden voor Bant, maar gelukkig hadden wij Kaj, die sterk aan het verdedigen was.

Deze wedstrijd was een hele andere wedstrijd dan de vorige keer. Bant speelde zeer sterk, Tollebeek probeerde wel, maar het lukte helaas niet. Voor Tollebeek is het einde bekerverhaal, Bant gaat door naar de volgende ronde.